KIWA tilbyr en av landets mest populære etterutdanninger i HMS.

Post image
Kursene våre passer for ledere, verneombud og Amu-representanter, men også for deg som har ansvar og oppgaver knyttet til det systematiske HMS-arbeidet i din bedrift.

Våre kurs er utviklet for ledere, verneombud og AMU-representanter, samt deg som har ansvar for det systematiske HMS-arbeidet i din virksomhet. 

Du vil få en bred forståelse for HMS og dets viktige rolle, samt lære om de beste praksisene og metodene for å implementere et effektivt og ansvarlig HMS-arbeid.

Våre erfarne instruktører vil gi deg en dypere forståelse for HMS og hvordan du kan bidra til en sikker, sunn og miljøvennlig arbeidsplass. 
Du vil også få muligheten til å knytte nettverk med andre ledere og beslutningstagere innen HMS, noe som vil styrke din posisjon som en ekspert innen feltet.
Se utvalg av diverse HMS-kurs her

Andre populære kurs som KIWA tilbyr:
Miljøsertifisering:
Miljøsertifisering er en prosess der en organisasjon kan bevise at den oppfyller bestemte miljøstandarder ved å bli sertifisert av en uavhengig organisasjon. Sertifiseringen viser at virksomheten tar miljøansvar og jobber systematisk med å redusere sitt miljøavtrykk.

FROSIO:
FROSIO er en organisasjon som tilbyr sertifiseringsordninger for malings- og overflatebehandlingsarbeid. FROSIO sertifiserer både personer og virksomheter innen bransjen. Sertifiseringen viser kompetanse og kvalitet, og gir kundene trygghet for at arbeidet blir utført på en sikker og effektiv måte.

ISO-sertifisering:
ISO-sertifisering er en internasjonal sertifiseringsprosess der en virksomhet beviser at den oppfyller bestemte standarder for kvalitet, miljø, sikkerhet og sosial ansvar. ISO-sertifisering viser at en virksomhet har et systematisk og kontinuerlig fokus på forbedring, og at deres produkter og tjenester er av høy kvalitet.


Vi tilbyr også
Anbefalte lenker:

Når du besøker denne nettsiden, kan nettleseren din lagre informasjonskapsler (cookies). Noen brukes til statistikk, og andre er lagt inn av tredjeparttjenester. Ved å klikke 'Godta alle' aksepterer du bruk av cookies.